Автор
Woman.bg

Шикерова и Караджов стартираха в ''Тази сутрин''

Днес започна 27-ия сезон на сутрешния блок по bTV "Тази сутрин". Предаването се завърна с нов декор и нови водещи.
Журналистите Генка Шикерова и Константин Караджов са новият тандем на "Тази сутрин".


Анна Цолова и Виктор Николаев напуснаха bTV през август. Te също ще водят сутрешен блок, но на Нова тв. Предаването все още се води от Мира Иванова и Христо Калоферов, съобщи dir.bg

Генка Шикерова е в bTV от 2001 г. Започва кариерата си в Канал 3. През 2009 г. режисира филма „Бетонни градини“, правещ паралел между застрояването по нашето Черноморие и това в Испания. Шикерова бе репортер във втория сезон на екстремното шоу „Сървайвър“ и участва в играта „Форт Бойар“.

Косьо Караджов е дългогодишен репортер в телевизията, отразяващ работата на Министерския съвет. Неотдавна Косьо Караджов осъди служебното правителство на Марин Райков заради отказан достъп до обществена информация. Караджов подаде жалба в съда, след като кабинетът не пожела да му отговори как бившият министър-председател Бойко Борисов е използвал правителствения авиоотряд и какви хора са летели заедно с него. Косьо Караджов е започнал кариетата си в школата на в. „Сега” като стажант.

Скоро стартира и новото социално предаване на bTV "Vox populi" с Ани Салич. Противно на слуховете, Ани отрече да напуска мястото си на водеща в новинарските емисии. Тя се аргументира с думите: "Новините са живот".