Не, днес нямаме намерение да ви показваме поредната актуална зимна тенденция, няма и да задълбаваме в темата за стилните и удобни ботуши с дължина до над коляното и ще пропуснем модерните кройки палта.

Днес решихме да ви представим един небрежен, но изключително красив стрийт стил на модната блогърка Джули Саринана от sincerelyjules.com, който е подходящ по-скоро за пролетта, отколкото за зимата.

В очакване на по-топли дни решихме да обърнем внимание на визия, подходяща за ежедневна разходка с приятелки или шопинг през уикенда.

Много пъти сме писали за стилната Джули и лека полека се превърнахме в нейни големи почитателки. Момичето има стил и то какъв! Небрежен, цветен, смел и оригинален – тя умее да превръща и най-семплите и прости дрехи в забележителен тоалет, добавяйки подходящите аксесоари и бижута.

Четете още: Пясъчната дама

Да си признаем, високите токчета не са ни най-голямата слабост, притежаваме повече кецове от половинките си и обожаваме удобните и неофициални визии. Ако и вие сте от нашата „порода“, то със сигурност ще ви допадне визията на Джули.

Тя е заложила на мека макси жилетка в телесен цвят на ASOS, черни кецове на Converse, разкъсани дънки на Topshop, черно-бял шал на Zara и дамска чанта в бордо на Givenchy.

Слънчевите очила и небрежно вързаната коса придават допълнител шик към този градски тоалет. Харесва ли ви?

Четете още: Допада ли ви: Стрийт визията на Кара Делевин?