Шерил Коул се е омъжила тайно. Това сподели самата тя.

Красавицата публикува снимка на годежния си пръстен и брачната си халка в Инстаграм, под която написа: "Обикновено не обсъждам личния си живот, но за да спра спекулациите, ще споделя моите радостни вести... Жан-Бернар и аз се оженихме на 7/7/14".

Певицата, която се раздели с танцьора Тре Холоуей преди седем месеца, минала под венчило с френския си приятел Жан-Бернар Фернандес-Версини на тайна церемония на плаж на остров Мустик през изминалия уикенд.

Запознат източник разкри пред вестник "Сън", че двойката, която започна връзката си преди три месеца, разменила брачните си клетви пред очите на едва четирима гости. Сред тях била и майката на Шерил Джоан Калаган.

31-годишната красавица започна да излиза с 33-годишния собственик на ресторант през април и двамата оповестиха връзката си на кинофестивала в Кан месец по-късно. Жан се премести в луксозното имение на Шерил във Великобритания миналия месец и техни приятели разкриха неотдавна, че той иска да я направи своя жена.

Четете още: Шерил Коул отпразнува 31-вия си рожден ден

"Тяхната връзка наистина се разгорещи и той е много импулсивен човек. Той смята, че двамата с Черил са идеалната двойка и би искал да се ожени за нея. За хората, които не го познават, всичко това може да им се стори прибързано, но той е страстен французин, показва открито чувствата си", съобщи близък до двойката източник пред в. "Мирър".

Четете още: Шерил Коул получи 1,4 милиона лири от X Factor

Припомняме ви, че това е втори брак за Шерил. Тя бе омъжена за футболиста Ашли Коул, с който се разделиха 2010 г.