Ирина Шейк е една от седемте модни знаменитости, които красят зимното, фантастично издание на 7 Hollywood Magazine.

Шейк доказва, че е достойна да бъде определена като фантастична, появявайки се в изключителна фотосесия.

Черно-бялата моден проект подчертава великолепната фигура на 27-годишната рускиня. Една от визиите претворява образа на пожарникарка, друга залага на рок излъчването, а трета я превръща в истински супер герой.

Четете още: Андреа имитира Ирина Шейк

И ако Ирина знае как да направи всички ценители на красотата щастливи, то тя признава, че нейното щастие се дължи на Роналдо:

"Заедно сме повече от три години и аз се наслаждавам напълно на връзката ни. Като всяка жена и аз искам да имам деца. Искам семейство и много животни. Но не може да планираш тези неща. Правилното време идва неочаквано и никога не знаеш кога точно ще се случи това".

Четете още: Горещата Ирина по бельо

Тя хвали португалския футболист, задето е толкова търпелив към нея и винаги я подкрепя. "Той винаги е на моя страта и знае как да ме направи щастлива. Разбира ме напълно и уважава работата ми, което е много важно за мен. Обичам професията си и пътувам много, затова имам нужда партньорът ми да разбира това, което правя, и да ме подкрепя. Освен това понякога мога да бъда много взискателна, а Кристиано е много търпелив и се съобразява с моята личност. Аз също се опитвам да го подкрепям по най-добрия начин, когато се нуждае от това", допълва тя.