Актрисата Кристен Стюарт буди противоречиви чувства у любителите на киното. Едни я смятат за млад талант, а други използват по неин адрес определения като посредствена.

На двата полюса са и мненията относно новата фотосесия на актрисата. Кристен краси корицата и страниците на септемврийския брой на списание Elle.

На фотосесията, заснета от Майкъл Томсън, виждаме Кристен сред препълнени рафтове в супермаркет, облечена в творения от есенно-зимната колекция за 2014 на Chanel.

Четете още: Аферата Кристен струва прескъпо на Рупърт Сандърс

Някои определят сета от снимки като провокативен шедьовър, а други като несполучлива реминисценция на брилянтното ревю на Карл Лагерфелд.

Дами, какво е вашето мнение за артистичната концепция на Elle с главно действащо лице Кристен Стюарт?

Четете още: Ан Хатауей и Кристен Стюарт като мъже

Ето и по-интересните моменти от интервюто, което звездата даде:

За успеха в Холивуд: "Никога не стоя у дома и не мисля как трябва да процедирам оттук нататък, за да имам още по-голям успех. Веднага, след като започна да мисля за кариерата си, започвам да пропускам добри възможности за роли. Човек трябва да приема роли, които му допадат, а не да се носи по вълната или по инерцията. Вярно е, че ние, актьорите, работим за публиката, но това не значи, че искаме да се превръщаме в пакет с чипс"

За мнението на околните: "Никога няма да започна да се усмихвам за папараците и никога няма да правя това, което хората биха харесали."

И не забравяй, че от септември ти водиш!