Автор
Woman.bg

Шарапова: Винаги е хубаво да завършвам деня си с Григор

Мария Шарапова избягва да говори за личния си живот и по-конкретно за връзката си с Григор Димитров, но когато го прави е изключително откровена.

Доказателство за това наше твърдение е интервюто, което тя даде за списание . В него, запитана за отношенията с нашенеца и дали това, че и двамата са тенисисти е бонус, тя споделя:

"Това е нещо, което не сме търсили - не знам дали е добре или не. Добре е това, че и двамата се отнасяме с разбиране и уважение към работата на другия. Но графиците ни са съвсем различни и това е най-голямото предизвикателство. Ако бяхме двойка, която прекарва заедно уикендите, щяхме да можем да планираме всичко, освен вечерите с приятелите".

Четете още: Така или иначе: Мария Шарапова

На въпрос дали фактът, че е успешна и печеливша е създавало някога проблем във връзката й с Григор, Шарапова отговаря: "Дори и да съм сама и необвързана, няма да повярвам, че парите могат да са основната движеща сила в живота. Оценявам лукса, но не мисля, че той е някаква тема във връзката ни. Да, доволни сме, когато можем да се поглезим, въпреки че това е рядкост. И двамата уважаваме кариерата на другия и финансите не са нещо, върху което се фокусираме".

"Когато единият от нас играе успешно, а другият минава през труден период, ни помага това, че сме наясно със същността на този спорт и умеем да балансираме емоциите си, така че да не се възгордяваме твърде много от успехите или да страдаме излишно от неуспехите. Опитваме се да намерим златната среда във всичко - без значение дали е вълнуващ момент или сложна ситуация", категорична е Шарапова.

Четете още: Григор се разсъблече и пощури фенки (снимка)

Красивата рускиня обаче не свършва до тук с откровенията и само ден по-късно продължава с пикантните разкрития относно личния си живот и плановете си.

През списание Financial Times талантливата русокоска с нескрит ентусиазъм признава, че мечтае за дните след тениса, когато ще има време за семейство и деца.

"Като тенисистка изживях много велики моменти и се надявам да ми се случат още поне толкова. Но повярвайте ми, ще съм щастлива жена, когато приключа със спорта. Няма да поглеждам назад. Искам да имам време за семейството и децата си", планира бъдещето си Маша.

И в това интервю Шарапова не пропуска да поговори за връзката си с Гришо, споделяйки: "По време на турнирите нямаме много време, защото графиците ни са доста различни и нерядко играем в различни дни. Но винаги е хубаво да прекараме време заедно в края на деня."

Четете още: Мария Шарапова с пръстен на българска дизайнерка! (Вижте го)

Снимки: gettyimages.com, Splashnews, Amer/REX