Суперзвездата от Колумбия Шакира ще пее на церемонията по закриването на Световното първенство по футбол в Бразилия, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на публикации в колумбийски медии.

Според в. "Еспектадор" певицата, която има син от испанския футболист Жерар Пике, ще изпълни новия си сингъл La La La (Brazil 2014) на стадион "Маракана" в Рио де Жанейро. Шакира не е потвърдила съобщението. От началото на Мондиала обаче певицата развява "футболния флаг", след като стартира кампания с призив към почитателите на този спорт да подкрепят проявата.

Лоялността й към футбола според изданието е получила отплата и Шакира е поканена да изпълни хитовото си парче на церемонията по закриването на световното първенство. С изпълнението си колумбийската красавица ще отбележи хеттрик, след като пя на церемоните по закриването на световните футболни първенства през 2006 и 2010 г.

Четете още: Вие избиратe: Най-сексапилният футболист на Световното

Новият сингъл на Шакира La La La (Brazil 2014) изпревари по популярност официалния химн We Are One (Ole Ola) на Мондиала, изпълнен на церемонията по откриването от Питбул, Дженифър Лопес и бразилката Клаудия Лейте.

Понастоящем сингълът La La La (Brazil 2014) е на 53-о място в чарта на "Билборд", докато We Are One (Ole Ola) прекара само три седмици в класацията, преди рейтингът му да падне.

Източник: БТА

Четете още: Плочки като за Световно!