Колумбийската поп звезда Шакира иска пресата да остави на мира почти двегодишния й син, каза самата тя в публикувано в неделя интервю.

Милан е син и на испанския футболист Жерар Пике. Музикалната звезда сподели благотворително първата публична снимка на спящия на ръцете на Пике първороден син.

Това тя направи на интернет страницата на УНИЦЕФ само дни, след като той бе роден на 22 януари 2013 година. Призивът бе за дарения за агенцията за децата на ООН.

Четете още: Шакира показа наедряло коремче (снимка)

Спечелилата много награди "Грами" Шакира Исабел Мебарак Рипол, която очаква второто си дете заедно с Пике, сподели и други снимки на Милан в социалните мрежи. Но през последните седмици тя отказва да я снимат със сина й.

"Харесваше ми да споделяме с феновете и хората, които винаги са ни подкрепяли, преживяването да сме родители и първите месеци от живота на сина ми", каза тя пред испанския ежедневник ABC.

''Но сега, когато Милан порасна и вече не е бебе, бих предпочела пресата да не се фокусира толкова върху него. Бих го искала той да се наслади на нормално детство, доколкото това е възможно".

Родената на втори февруари 1977 година Шакира и десет години по-младият от нея Пике се срещнаха на Световното първенство по футбол през 2010 година в Южна Африка и споделиха публично връзката си в началото на 2011 година.

"Милан все още не осъзнава, че Жерар и аз сме известни, защото това е всичко, което знае. Той ни познава по телевизията и в рекламите, той сочи и казва: "Мама! Тати!". Но не знае, че другите деца не виждат образите на техните родители върху кутиите с играчки", сподели тя, пише БГНЕС.

Четете още: Шакира си взема 1-годишна почивка