Шакира иска да има "осем или девет" деца с партньора си Жерар Пике, но призна, че за момента плановете за второ дете са отложени заради професионални ангажименти и на двамата.

Звездата призна, че иска много деца, но кариерата й я принудила да отложи втората бременност. "Ако не бяха музикалните ми проекти, щях да съм бременна вече", каза изпълнителката, настоявайки, че двамата с Пике все пак обещават да изпълнят плана за осем-девет дечица.

Четете още: Шакира отваря училище в Колумбия

Въпреки натоварения си график, 37-годишната певица казва, че малкият й син Милан е винаги на първо място в приоритетите.

"Преди се въртях в кръг около една идея. Откакто се появи Милан, бързам да се върна у дома при него, така че той много ми помогна да се съсредоточа. Когато имате бебе, когато почувствате любовта му, вие сте в мир със света. Просто се нуждаете да споделите добрата новина и колко щастливи се чувствате", разказа Шакира.

Тя вярва, че Жерар е нейната половинка, защото двамата споделят истински, любящи отношения, а не връзка, основана на славата.

"Той е с мен, защото иска да бъде с човека Шакира, а не със звездата. Между нас има истинска любов. Няма никакви скрити мотиви. Аз съм с него, защото той е най-невероятният мъж, когото съм срещала. Искаме едни и същи неща, обичаме едни и същи неща. Никога не съм имала такава страст в живота си", споделя певицата.

Четете още: Ето как отслабва Шакира

Източник: БГНЕС