Автор
Woman.bg

Сестрински стил: Разкъсаните дънки на Ким и полата с дупки на Кортни

Само преди дни двете все още госпожици Кардашиян се появиха в Лос Анджелис с невероятно интересни визии. Оставяме на вас да прецените дали ви допадат или не...

Ким Кардашиян, която от известно време насам демонстрира по-слаба фигура, още по-голямо самочувствие и желязно изражение на лицето, се опитва да привлече вниманието към себе си с по-зрял и стилен външен вид. Станахме свидетели на нейни класически и семпли тоалети изцяло в бяло, бежово и черно и прибрана коса назад, но това бе ли достатъчно, за да ни убеди, че Ким наистина се е променила?

Четете още: Любимото сако на Ким Кардашиян

За много момичета скъсаните дънки са моден кошмар, който никога не биха си причинили, но за Ким изглежда тази модна тенденция, която е доста актуална в момента, е идеалното решение за топлите пролетни дни.

Тя бе комбинирала дънките с големи дупки с изискано бяло сако на модна марка Balmain, което междудругото струва близо 2300 британски лири и обувки в телесен цвят.

Какво ще кажете за ежедневната визия на годеницата на Кание Уест?

Ким и преди е била засичана в подобен чифт дънки - през 2011-а и 2012-а:

Нека обърнем внимание и на по-голямата й сестра Кортни Кардашиян, която преди броени седмици се сгоди за бащата на двете й деца Скот Дисик.

Кортни, която може да се похвали с по-небрежен, удобен и модерен външен вид, този път ни учуди с избор на тоалет.

Черно-бялата й визия се състоеше от класическа бяла риза, черна кожена пола с висока талия и черни обувки на висок ток и бяла дебела каишка около глезена.

Сигурно забелязахте дупките в долната част на полата. Оригинална идея, но според нас вместо да издължава фигурата на Кортни, този ефект я прави по-ниска.

Изглежда двете сестри са си разменяли модни съвети, но коя от двете визии ви допада повече? Тази на Ким с разкъсаните до краен предел дънки или тази на Кортни с надупчената кожена пола?

Четете още: Звезди, които промениха стила си за добро