Автор
Woman.bg

Серина определено знае как да привлече вниманието (снимки)

Лидерката в световната ранглиста Серина Уилямс определено знае как да прикове всички погледи към себе си.

33-годишната американка показа завидни форми по време на благотворителното бягане Ultimate Run, средствата от които ще влязат в специален фонд на името на състезателката. Освен Серина в инициативата се включи и по-голмята й сестра и също бивша номер 1 в света Винъс. След бягането двете тенисистки се отдадоха на едно от любимите си развлечения - пеенето на караоке.

Серина сподели пред медиите, че идеята за 5-километровото бягане й е хрумнала на Деня на благодарността. Всички средства от събитието пък ще подпомогнат деца в неравностойно положение.



"Всяка година правя по едно такова бягане от 5 или 10 км и така давам началото на подготовката си за следващия сезон, заяви пред журналистите носителката на 18 титли от Големия шлем. - Миналата година, след като избягах тези 5 км, си зададох въпроса защо да не направя подобно събитие с благотворителна насоченост. Така подкрепяме и идеята за здравословния начин на живот. Мисля, че хората харесаха много всичко, защото всъщност можеш да бягаш, да ходиш или просто да излезеш със семейството си. Тъй като обичам караокето, решихме, че след бягането можем да попеем, да се отпуснем и си починем на плажа. Бягането като цяло помага изключително много за издръжливостта на корта. Самата аз предпочитам по-кратките дистанции - като 5 км. Така не "убиваш" тялото си, но все пак усещаш състезателната атмосфера", обясни Уилямс.

Четете още: Най-красивата ни атлетка стана "Мис Мускули"

Източник: sportal.bg