Преди 6 месеца тя и годеникът й Джейсън Судейкис станаха родители на малкия Отис. Актрисата разкрива, че синът й я е вдъхновил да застане зад това, в което вярва.

"Семейството е всичко. Винаги съм го знаела. След като родих, тази всеизвестна истина сама се доказа и в нашия дом", казва Оливия.

Тя изрази подкрепата си за Предложение 47 – инициатива на гласоподавателите в Калифорния за намаляване на присъдите за определени престъпления. "След като станах майка мисленето ми се промени, замислих се дори за съдебната ни система", каза младата майка пред E!News.

Оливия споделя, че родителите й са я възпитали да мисли критично. "Не вярвай на това, което чуваш, изследвай и размишлявай върху това, с което се сблъскваш, за да откриеш собствената си истина. Тази семейна черта ме накара не само да се замисля дълбоко по различни социални въпроси, но и да действам. Синът ми дори засили желанието ми за действие", казва тя.

Красивата актриса призна, че няма планове да се омъжи за годеника си Джейсън, тъй като те вече са отдадени един на друг. "По много начини едно дете означава повече от ангажимент към другия. Ние сме напълно отдадени един на друг и сме много щастливи като семейство. Вече няма определение за "нормално семейство". Днес децата растат в много различни семейства. Не се чувствам задължена да се омъжа, но пък ще бъде много забавно", казва Оливия Уайлд.

БГНЕС