Проклятие ли са парите и славата? Питайте Линдзи Лоън, Майли Сайръс, Маколи Кълкин.

Вижте историите на богати американски семейства. Те са имали всичко – слава, пари, младост, красота, но не са живели щастливо като в приказките.

Семейство Хоган

През 2005 година кечистът Хълк Хоган получи доходоносно предложение за риалити предаване, което ще показва живота му. По-голямата част от предаването се въртеше около кариерата на дъщеря му Брук, която се опитва да пробие като певица.

През 2007 година синът му Ник катастрофира, като едва не уби най-добрия си приятел. Той имаше и няколко други разправии със закона. Предаването беше спряно. Междувременно стана ясно, че съпругата му има млад любовник, който е приятел на дъщеря им. Двамата се разведоха.

Семейство Сайръс

Преди години Били Рей Сайръс стана звезда в САЩ с хита Achy Breaky Heart. След това славата му залезе, но пък през 2006 година в шоу бизнеса влезе дъщеря му – Майли Сайръс. Първоначално това беше доста културно – тя игра ролята на Хана Монтана в сериал на Дисни. Той имаше 4 сезона и бе много успешен.

Славата обаче не се отрази добре на Майли, която днес е една от най-скандалните певици в САЩ.

Семейство Кълкин

Маколи Кълкин стана супер звезда с филма „Сам вкъщи.“ Славата донесе много пари на родителите му, а когато двамата стигнаха до развод, нещата станаха грозни. Кристофър и Патриша Кълкин се караха в съда за това кой да поеме попечителство над децата (а който поеме попечителството, получава и парите им). В съда излязоха доста „кирливи ризи“ относно злоупотреба с алкохол, семейно насилие. Маколи Кълкин признава, че има проблеми с наркотиците и се оправдава с тежко детство.

Семейство Лоън

Майката на Линдзи Лоън някога е искала да направи кариера като актриса, но не е пробила. Когато нейната дъщеря става звезда, вместо да се радва, тя започва да злобее, или поне така твърди Линдзи.

Когато родителите на Линдзи се развеждат, баща й иска попечителство над нея, тъй като тя вече прави милиони долари в киното. Кариерата на самата Линдзи не върви добре, тя има проблеми с алкохола, наркотиците, вижда се, че прекалява и с пластичната хирургия.



Вижте още 5 съсипани от славата и парите семейства - ТУК