Автор
Woman.bg

Селин Дион намери сили да продължи, има нов мъж до себе си

Според американските медии Селин Дион има нов мъж до себе си. Той се казва Пепе Муниос, на 32 години е, с цели 17 по-млад от нея, и е част от балета на певицата.

Причината за твърдението, че гласовитата 49-годишна дама е във връзка с младия испански красавец е фактът, че двамата все по-често са забелязвани заедно.

Дали певицата наистина е намерила сили да продължи напред след кончината на съпруга си и е започнала нова връзка, ще покаже времето.

Припомняме ви, че любимият на Селин - импресариото Рене Анжелил, си отиде от този свят миналата година. Двамата със Селин имаха вдъхновяваща любовна история и се познават още откакто Дион е на 12. Тогава Рене открива нейния талант и благодарение на напътствията му и безспорния си талант тя се превръща в звездата, която е днес.

Тя и Анжелил се женят през 1994 година. По-късно се ражда синът им Рене – Чарлс (който днес е на 14 години), а преди 5 години се родиха и близнаците им Нелсън и Еди. Диагнозата "рак на гърлото“ е поставена на Рене още през 1999 година. След продължително лечение, успява да се пребори със страшната болест, но през 2014 година, Селин Дион отменя всичките си ангажименти, тъй като ракът отново застрашава живота на любимия й. Оттогава до миналата година, тя неуморно се грижеше за него, но за съжаления фаталният край дойде.

Четете още: Селин Дион изпрати своя любим Рене