Автор
Woman.bg

Селена Гомес уволни родителите си като нейни мениджъри

Певицата и актриса Селена Гомес вече не иска родителите й да са нейни мениджъри.

Майката и вторият баща на Селена отговаряха за ангажиментите й от 2007 г. насам. Наскоро обаче певицата решила да наеме професионален екип. Певицата неведнъж влиза в спорове с родителите си относно професионалния си график и връзката си с Джъстин Бийбър. Според приближени до звездата, обаче отношенията в семейството не са повлияли върху решението й. Тя остава в добри отношения с родителите си, въпреки това те са притеснени за това как ще се развие кариерата й с новия екип.

Четете още: Джъстин Бийбър посвети балада на Селена Гомес

Миналия месец майката и бащата на Селена ясно показаха, че не одобряват дъщеря им да се вижда с бившия си приятел Бийбър. Според тях, той е виновен за престоя на дъщеря им в клиника през януари миналата година.

"Те правят всичко, на което са способни, за да не ги изпускат от контрол. Толерантни са до колкото могат. Въпреки всичко, те нямат пълен контрол над нея и го осъзнават. Тя вече не е на 12. Когато нещо не й харесва, казва, че тя печели парите за семейството, затова може да прави каквото иска", издават приближени до Селена.

Четете още: Селена Гомес с провокативна снимка в Instagram