Талантливата изпълнителка ще издаде в края на март новия си албум Reason, с който ще гостува за първи път в София през май по покана на EventEase!

Мястото е Зала 3 на НДК, датата е 14-ти май, когато харизматичната Selah Sue ще зарaдва всички почитатели на съвременното соул, реге и фънк звучене с живото представяне на дългоочаквания й втори албум Reason. Албумът ще бъде официално издаден на 30-ти март и ще бъде наа музикалния пазар в България от Орфей Мюзик – официален лицензиант на Warner Music International. Част от неговите парчета „Alone“, “Won’t go for more” и “Reason” са вече разпространени в интернет, за да загатнат на всички български фенове каква лична среща ги очаква с нежната белгийка.


Selah Sue е само на 25 години, но вече има зад гърба си внушителна успешна музикална кариера, която заслужено буди възхищение и признание у мнозина любители и професионалисти. Пропита от идеализъм и романтизъм, присъщи за младата й натура, музиката на белгийката е лична, искрена и отправена точно към теб. Необяснимата симбиоза между нежния й глас и акустичната й китара превръщат звученето й в смела смесица от електро рок, хип-хоп, соул, реге и фънк, която забъркана с вдъхновяващите й текстове няма как да те остави безразличен. Приказната Selah понастоящем сбъдва мечтите си, доказвайки че с хъс, талант и любов човек не познава граници.

Изпълнителката израства в малко белгийско село и пише песни още като тийнейджър, без изобщо да вярва, че един ден ще стане певица. Въпреки това Selah винаги е имала лично отношение към музиката, захващайки се с китара от малка, вдъхновена от легенди като Lauryn Hill, Erykah Badu и Boby Marley. Сякаш на шега тя разпространява някои от парчетата си в онлайн музикалната платформа MySpace, неусетно събирайки десетки хиляди гледания, което зсслужено й донася вниманието на продуцентския лейбъл Because Music.

През 2011-та с неговата подкрепа излиза първият й едноименен албум (Selah Sue), като хитовете “Summertime”, “Raggamuffin” и “This World” още вълнуват всички фенове със завладяващото си дъб, реге и фънк звучене и неподправено емоционалните си текстове. Оттогава Selah Sue е неизменна част от всеки голям европейски фестивал, а албумът й е вече с над 1 милион продадени копия по целия свят.

В момента белгийката работи усилено по промотирането на новия си албум Reason, с който поема на мащабно европейско турне. София е дестинацията за 14-ти май, когато всички български фенове ще имат възможността да потънат в емоционалната атмосфера, създадена от живото изпълнение на Selah Sue в Зала 3 на НДК.

Живо изпълнение на едноименното парче „Reason”, записано на жп гарата “Gare du Nord” в Париж


Билети “РАННО ПИЛЕ” : 40 лв./45 лв. /Само в магазин „Яко“ ул. Граф Игнатиев 43 / или с резервация на тел. 0886 33 33 67
Онлайн и стандартни билети: 45 лв./50 лв. в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, Офис 1, ОМВ, Германос и др./ Седящи места в ложи А и Б са с цени 60лв.


Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/412166125624896/

Selah Sue Official Facebook Page:
https://www.facebook.com/SelahSue

Selah Sue Official YouTube Channel:
https://www.youtube.com/channel/UCWfv392tJM2LGc6KQrOZklQ

Selah Sue Official Website:
http://www.selahsue.com/