Едно от най-лошите момчета в Холивуд е родом от Ирландия и, длъжни сме да признаем, е един от любимците ни сред звездите.

Става дума за Колин Фарел и неговият влудяващ сексапил, който кара голяма част от жените да затаяват дъх всеки път, щом го зърнат.

Всъщност го споменаваме, защото 34-годишният актьор има серия татуси, които само засилват мъжкарския му образ и невероятния му чар.

Той неведнъж е споделял, че трудно понася болката, но... има цели 6 изображения по тялото си, от които 2 са доста големи, а някои са били "поправяни" допълнително. Освен това можем да твърдим, че всичките са доста стилни и смислени.

На дясната му ръка е и най-голямата рисунка по тялото му – полинезийска татуировка, направена в Таити. Започва от горната част на рамото и стига почти до лакътя.

Дизайнът й е сложен, с много традиционни елементи: вградено изображение на риба, родови детайли и други.

На лявата си предмишница Колин има голям келтски кръст и надпис на латински над него.

Първоначално целият татус гласи: ”Carpe diem… with my girl” (на два реда), което в превод означава „Сграбчвам деня… с моето момиче”.

Впоследствие обаче, след като актьорът се развежда със съпругата си, актрисата Амелия Уорнър, втората част от фразата е заличена чрез рисунка на плътен келтски кръст.

На лявата си китка Фарел има и дребно изображение, за което се смята, че е санскритски символ за някакъв вид енергия. След известно време то е покрито с надпис, за който някои твърдят, че е на арабски, но това не е сигурно.

Звездата от филми като Маями Вайс, Александър, Деърдевил и други, има татус и в лявата част на гърдите си, в областта на сърцето.

Рисунката е във формата на лотос, около който са изписани думите I Love No Matter, посветени на бившата му съпруга.

Ирландецът има още една видима щампа - надпис на безименния пръст на лявата ръка, където е татуирано галеното име на Амелия, Millie. Най-впечатляващото в случая е, че татусът включва 6 букви, събрани в изключително малко пространство.

Последната придобивка на Фарел е от 2005-та и е на лявото рамо. Представлява червено сърце, през което преминава лента с надпис. Уви, още не сме съвсем сигурни какво гласи той.

Според запознати Колин има още 2 рисунки, но те са на доста интимни места. За съжаление, техни снимки няма, но за сметка на това въображението ни може да се развихри.