Бионсе е кралица не само на съвременната R&B и поп музика, но и на дръзките визии.

Гласовитата певица залага на пленителни тоалети, които успяват да са секси, без да преминават границата на добрия вкус, както на червения килим, така и в ежедневието си.

Например, през изминалата седмица в рамките на два дни тя демонстрира две супер секси, но същевременно с това стилни стрийт стил визии, и двете открояващи се с рокли дело на модната марка Self-Portrait, отличаващи се с характерния за бранда семпъл, изчистен дизайн, компенсиран от провокативни акценти.

Първата рокля, на която кралица Би се бе спряла, бе в черен цвят и се открояваше със секси висока цепка и закачлив cut-out детайл в областта на талията.

Изящната дреха бе комбинирана с кожено яке, черни токчета, вълнистта прическа и яркочервени устни.

Втората рокля, дело на Self-Portrait, на която певицата заложи, бе в телесен цвят, с изчистен дизайн, дълбоко деколте и висока цепка, разкриваща тонизираните крака на Бионсе. Компания на тоалета правеха аксесоари, също потопени в телесен цвят, а именно сандали на ток от Giuseppe Zanotti и чанта Givenchy.

Косата на красавицата отново бе стилизирана в нежни букли, но червеният цвят върху устните бе заменен от червило в телесен нюанс.