Въпреки че видно не изживява най-хубавия брачен живот със съпруга си Георги, Гергана все пак има на какво да се радва и с какво да се похвали.

Атлетичната мадама реши да покаже на приятелите си най-милото си, с което явно доста гордее. А именно - с притежанието на стегнат корем и плочки, което е постигнала със сериозни тренировки във и извън фитнес залата.

Припомняме, че още във визитката си за "Женени от пръв поглед" Гергана заяви, че за нея спортът е жизненоважен и поради тази причина тренира всеки ден, пише bliasak.bg.

За разлика от съпругата си, Георги не изглежда като човек, чиято мисия е да прекарва поне по час сред уредите във фитнеса. Именно това и други различни в ежедневието се оказаха пречка за спокойния семеен живот на двойката.

''Балансираният хранителен режим е пътят към здравото тяло, а спортът - ключът към душевния мир. Започнете още днес!'', написа Гери под атрактивното фото.

А ето и нещо от днес: "Страхотният ден се познава от сутринта. Събудете се с усмивка до любимия човек, отворете сърцето си за любовта, заредете се с позитивна енергия и марш към залата. Упоритостта Ви ще бъде възнградена."