Ева Лонгория винаги е била едно от най-секси миньончетата в шоубизнеса.

Въпреки че самата Ева неотдавна заяви, че тъжи за фигурата, която е имала на 20, а наедрялото ѝ коремче породиха слухове, че е бременна, които впоследствие се оказаха неверни, бившата отчаяна съпруга продължава да е една от най-привлекателните дами в кино индустрията.

Доказателство за твърдението ни са снимките на Ева и съпруга ѝ – мексиканския милиардер Хосе Антонио Бастън от почивката им в испанския курорт Марбела.

На кадрите виждаме 42-годишната красавица в изрязан бански, щедро разкриващ женствените ѝ форми. Тъмно червило, слънчеви очила с огледални стъкла и големи кръгли обеци допълваха плажната визия на актрисата.

От скорошно интервю на Ева научаваме, че външният си вид тя дължи на веган режим на хранене и тренировки, комбиниращи кардио упражнения и такива с тежести.

"Съпругът ми много обича да тренира. Всеки път ми казва: "Трябва да го направиш", а аз съм: "Ох, да, знам". Той ми е голяма мотивация. Другото нещо, което ме амбицира да издържа тренировката, е чашата вино, която ще изпия след това. Истината обаче е, че всеки път, когато вървя към залата, си казвам: "Дано да не се появи треньорът ми, дано да не се появи", честна е Ева, споделяйки, че тренировките не са любимото ѝ занимание, но са необходимо зло.

Четете още: Ева Лонгория: Не съм бременна, хапнах повече сирене