По време на събитието EE British Academy Awards, което се състоя в началото на февруари в Лондон, една дама се отличи с безупречен стил и несравнима красота. Това бе изключителната Кери Уошингтън, която събра всички погледи със сексапилната си визия.

Кери засенчи всички присъстващи, появявайки се на червения килим с удивителна червена рокля от пролетно-лятната колекция на Zuhair Murad.

Четете още: Фотошоп или да: Кери Уошингтън

Актрисата умее да излъчва елегантност и изисканост по един много очарователен начин. Тя залага на класически дължини, женствени силуети и дрехи с ефектен дизайн.

Кери е привърженичка на ярките и цветни десени, затова и много често на светски събития я виждаме с рокли и аксесоари, издържани в жълто, синьо, лилаво или розово.

“Не нося много панталони“, призна Кери. „Когато отивам на събитие, искам да съм сигурна, че ще ми е удобно, но въпреки това подбирам добре дрехите, специално за мероприятието”, коментира звездата.

Според нас червеният цвят подчертава смуглата й кожа по страхотен начин и придава чувствен вид на осанката й, не мислите ли?

* Кери с красивата Габриел Юниън

Тя бе съчетала дантелената дреха без презрамки с обувки на Christian Louboutin, модел „Pigalle“.

Опушен грим, небрежни къдрици и нокти в сиво допълваха зашеметяващата й визия.

Едно е сигурно - трудно може да откриете тоалет на Кери, който да не ви хареса, защото тя винаги знае как да подчертава по най-добър начин фигурата си и кои цветове най-много й отиват!

Четете още: В гардероба на: Кери Уошингтън

А какво ще кажете за нова стилна рокля? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК.