Автор
Woman.bg

Секси или не: Прозрачната рокля на Клои Кардашиян?

След четиригодишен брак с баскетболната звезда на НБА Ламар Одом 30-годишната Клои Кардашиян подаде молба за развод миналия декември, като за причина посочи "непреодолими различия". По-малката сестра на Ким дълго време не успя да преодолее случващото се и да преглътне изневерите на Ламар.

* Клои и Ламар

Половин година след това Клои е отново влюбена и не се притеснява да бъде снимана в обятията на рапъра Френч Монтана.

* Клои и Френч

Нещата между двете звезди определено се разгорещяват. Дори бихме казали, че Френч е вече част от семейство Кардашиян. Той присъства на почти всяко едно семейно събиране. Клои постоянно споделя снимки в социалните мрежи, на които сияе до новата си половинка. Той от своя страна с удоволствие позира до сестрите на Клои и майка им Крис Дженър.

Вчера вечерта Френч Монтана отпразнува 30-тия си рожден ден с луд купон и много гости в Лос Анджелис.

Разбира се, че Клои присъства на събитието и съвсем очаквано тя успя да привлече вниманието върху себе си с доста провокативна визия. Риалити звездата се бе спряла на тъмносиня рокля, под която ясно се очертаваха гърдите й.

* Клои, Кайли и Ким

Не само те бяха на показ, но и краката на 30-годишната, благодарение на високата цепка на роклята.

Изглежда с новата връзка дойде и новото самочувствие на Клои. Според вас тази връзка има ли бъдеще и харесва ли ви визията на по-малката сестра на Ким Кардашиян?

* Клои и Снуп Дог

* Френч, Клои и Снуп

* Ким и Крис Дженър изглеждаха малко изморени, а Кайли се появи с нови екстеншъни