Има ли момиче, което да не притежава поне един чифт класически дънки? Е, ние познаваме жени, които биха могли да се похвалят с над 10 чифта дънки, в най-различни цветове и кройки.

Наскоро американският дизайнер Майкъл Корс каза, че всяка жена трябва да притежава чифт дънки.

Носителят на редица престижни награди в модната сфера г-н Корс е убеден, че дънките са задължителен елемент от дамския гардероб. Според него белите дънки изглеждат страхотно през всеки сезон. Дизайнерът признава, че е огромен фен на тази дреха, тъй като се комбинира с всички останали дрехи и цветове.

Четете още: Харесва ли ви розовата рокличка на Бионсе?

Дънките с разкъсан детайл са изключително актуални през летните дни. Селена Гомес е една от младите известни личности, които залагат на тази дреха и много често бива засичана да носи чифт дънки в ежедневието си.

Вчерашната визия на 21-годишната звезда се състоеше от тесни дънки по тялото, разкъсани в областта на коляното и с дължина до глезена.

Ако притежавате стройна фигура като на Селена, то скини дънките са едно от решенията за постигане на подобна секси визия. Тази дреха е неизменна част от гардероба на всяка жена, която иска да бъде елегантна и изискана.

Аксесоарите, на които се бе спряла тъмнокосата певицата, бяха обувки в телесен нюанс, които оптически издължаваха фигура й, черна дамска чанта и големи слънчеви очила.

А вие бихте ли изпробвали подобна стрийт визия като тази на Селена, момичета?

Четете още: Стрийт визията на Джей Ло: Да или не?