Сещате ли се за онези жени, надарени свише с невероятна красота, които независимо дали току що са станали от сън или са издокарани за някое събитие винаги изглеждат приказно, е Роузи Хънтингтън-Уайтли несъмнено е от тези дами.

Тя многократно го е доказвала както чрез фотосите си без грим, които качва в профилите си в социалните мрежи, така и със стилните си появи на червения килим, в това число и последната й от преди няколко дни.

Тогава нежната половинка на Джейсън Стейтъм присъства на парти, организирано от Burberry в Лос Анджелис и за пореден път демонстрира неподражаемата си грация и чар.

Четете още: Роузи и Джейсън си купиха къща за 13 милиона долара

Изящната красавица изглеждаше ослепително във флорална рокля от последната пролетна колекция на Burberry, която съумяваше да е едновременно секси и стилна. С избора именно на този тоалет Роузи несъмнено успя да подчертае и разкрие преимуществата на божественото си тяло, но без да преминава границата на добрия вкус.

Ефектната мини рокля се допълваше от светли сандали, черен клъч и вълнист боб.

Лично ние пишем отличен шест на визията на Роузи. А вие на какво мнение сте, дами? Допада ли ви обликът на актрисата и модел?

Четете още: Роузи и любимата й червена чанта