Толкова много сме писали за Ким, за нейното семейство и за светските й изяви, че започнахме да се питаме дали риалити звездата не се е уморила от постоянните ангажименти и коментари по неин адрес. След бърз анализ стигнахме до заключението, че съпругата на Кание Уест не може без вниманието на камерите и нейните фенове. Тя е пристрастена именно към този начин на живот.

Ким разполага с най-новите модели дрехи на известни дизайнери, най-добрите гримьори и фризьори, частни самолети и шофьори, готвачи, детегледачка и модни стилисти, които са на разположение по всяко време на денонощието. Какъв лукс!

Изглежда обаче 34-годишната звезда не приема съветите от своите близки и стилисти, които се опитват да разчупят цялостното й излъчване на сексбомба и жена, известна със сочните си задни части и с успешното риалити предаване „ Keeping Up With The Kardashians”.

Нейните тоалети са винаги прекалено разголени и прилепнали по тялото, което започна да омръзва на почитателите й. Според тях Ким има нужда от по-зрял и стилен външен вид, който да отговаря и на майчинските й задължения.

Последната й визия не е от най-провокативните, но не виждаме нищо оригинално в чифт черни панталони с висока талия и черен къс топ с дълги ръкави.



Нека ви припомним, че модата на късите топове отмина с настъпване на есента. Топовете с дължина над пъпа, както и моделите с дължина точно под бюста бяха изключително популярни. Самата Ким многократно е залагала на тази дреха за различни светски изяви.

Четете още: Допада ли ви: Латексовата рокля на Ким?

В момента майката на Норт Уест се намира в Дубай, където се забавлява без Кание Уест и без дъщеричката си.

Но нека се върнем към визията на тъмнокосата г-жа Кардашиян-Уест, която бе доста семпла, залагайки на класически дрехи. За последните няколко години талията на панталоните се променяше от точно под пъпа до под тазобедрената кост. Преди 10 години модерни бяха панталоните с паднала талия под кръста, но днес тенденциите са други и много се радваме, че вече не виждаме Ким с подобни дънки или панталони. Днес актуални са моделите с висока талия, стигаща до под пъпа. Риалити звездата бе заложила на червени устни и коса, разделена на път. Доста скромно, не мислите ли?



Ким рядко изневерява на стила си, затова и не се учудихме, когато я видяхме да купонясва заедно с приятелки и Френч Монтана, гаджето на по-малката й сестра Клои Кардашиян, в Абу Даби. Ким се бе спряла на изключително сексапилна бяла рокля, която описваше всяка една нейна извивка от тялото.

Четете още: Всички пъти, в които Ким е била гола