Червеното – страхотен и вдъхновяващ цвят, който привлича внимание и остава мъжете без дъх. А представяте ли си да се облечете изцяло в червено?

Може и да не се чувствате комфортно, ако всички погледи са вперени във вас, но си струва да експериментирате и да заложите на този омагьосващ цвят.

Много актуални са напълно червените тоалети това лято. Особено добре изглежда комбинацията между червени панталони и червен топ. А чаровната Christina Gualazzi от ashley-ringmybell.blogspot.com се е спряла на дамски костюм в червено, но с къси панталонки и бяла блуза.

сако и панталонки: Bec & Bridge
сандали: Saint Laurent
топ: TopShop

Ако изцяло червеният ви тоалет ще включва рокля или пола, то ще е добре останалите бижута и аксесоари да са едноцветни и по-скоро семпли.

Червеното изглежда наистина много добре в комбинация със светло бежово или бяло.

Сигурно се досещате, че идеалната обувки за такъв огнен тоалет би била на висок ток и при всички положения с каишка на глезена. Нека ви припомним колко секси и актуални са те през горещите дни.

Бъдете стилни, бъдете оригинални и самоуверени в себе си. Така ще накарате и другите да ви се възхищават тайно или явно...

Четете още: Стрийт стил попадение: Гащеризон