Последната кампания на марката American Apparel силно ни впечатли, сигурни сме, че ще успее да грабне и вашето внимание. Защо ли? Защото е смела, нестандартна и не следва каноните на модната индустрия.

Американският бранд избра за рекламно лице на най-новата си серия бельо 62-годишната Джаки О‘Шонеси. Красивата дама участва във фотосесии за лейбъла от 2011 година насам, но за първи път застава пред обективите, облечена в оскъдно секси бельо.

Въпросната модна кампания с надслов „Сексапилът няма срок на годност“ разрушава изградените стереотипите в света на модата, където на почит са младите и болезнено слаби манекенки.

Джаки изглежда великолепно със своите дълги прошарени коси, широка усмивка, тонизирано и здравословно изглеждащо тяло. Лъчезарна и невероятно вдъхновяваща, тя подканва жените да прегърнат естествената красота, да приемат и обикнат външния си вид със своите недостатъци, а не да се стремят да се впишат в изкривените представи за красиво, създадени от съвременна модна индустрия.