До каква степен може една дамска чанта да повлияе на визията? Отговорът е много простичък, до голяма. Този аксесоар, освен че е най-практичния в ежедневието на една жена, също така влияе и на цялостния външен вид.

Защо според вас повечето звезди носят малки чантички клъч на светски събития? Ако чантата не влияеше на това, то те преспокойно могат да си ходят по фестивали с чанти за пазар.

Та, да си дойдем на думата. Как по-точно влияе нещо толкова странично? Докато дрехите са директно по тялото, нормално е те да имат голямо значение за сексапила и цялостната визия на една дама. В момента сигурно си мислите, ами нали чантата е пряко свързана с дрехите? Какво повече има да знаем? Има и то много. Вярно е, че дамската чанта е пряко свързана с дрехите, но има и нещо повече, чантата е свързана директно с вашата телесна структура, както и с това, къде ще я носите.

Всеки един модел е уникален. Най-честата грешка, която се прави при закупуване на чантата е да се следи тенденцията. Някой си модел бил най-актуален през този сезон, затова давай спестяванията и нека бъдем актуални и ние. Абсолютна грешка, ако искате вярвайте, но в зависимост от това, дали чантата пасва на вашето тяло, може да изглеждате секси, модерна и актуална с чанта от преди 5 сезона.

Донякъде има аналог с дрехите. В последните години плитките дънки се превърнаха в голяма тенденция, особено сред младите жени. Знаем за какво става на въпрос и сме виждали почти всичко. Е, с чантите не е чак толкова фрапиращо, но грешки също се допускат.

Да речем, че сте нисичка и закръглена. Няма нищо лошо в това, можете да изглеждате сензационно, стига да не се водите по тенденциите, а да избирате това, което ще ви приляга най-добре. Ако имате такава пропорция, не можете да си изберете огромна, кръгла чанта, понеже тя ще намали вашия ръст, също така ще ви направи и по-закръглена.

При високите момичета с дълги прави крака чантата също е от огромно значение. Знаете ли как една прекрасна чанта с дълга дръжка ще привлича погледите към краката ви? Това показва увереност и сексапил, без да се налага да обличате предизвикателни дрехи.

Виждате ли колко е простичко, а същевременно какво огромно значение има. А знаете ли, че чантата може да ви помогне и при първа среща? Дори и неусетно, ако оставите чантата си в близост до него, това означава, че нямате никакви притеснения и го харесвате. Да, чантата е важна!

Посетете категория дамски чанти в bag.bg,за да изберете перфектния модел за вас, там има от всичко за всеки. Приятен шопинг!