Ако белезниците те възбуждат, трябва да знаеш, че не си единствена. В скорошно проучване по въпроса 26% от анкетираните са признали, че биха искали да включат белезниците в сексуалния си живот, а 15% са казали, че редовно ги използват.

Защо ли белезниците са толкова секси? На първо място, заради контрола или… липсата на такъв – това е най-сериозната причина. Това има много общо с ежедневната рутина, в която си, и която искаш да разчупиш.



„За хора, които постоянно контролират нещата в ежедневието си – работа, срещи, прекалено много задачи и т.н., да се откажат от контрола в спалнята, е голяма стъпка” – казва Емили Морс, сексолог и водещ на предаване на сексуална тематика – „Това им позволява да се отпуснат, и да изпитат удоволствие, да мислят само за себе си, не за другия. Същото важи и за онези, които са по-пасивни в ежедневния си живот – възможността да доминират и да бъдат тези, които контролират ситуацията, ги възбужда.”

От която и категория да си, тези две пози, включващи белезници в леглото, ще ти харесат. Току виж си поискала ти него да „закопчаеш” като изненада през уикенда. Виж няколко съвети от популярни сексолози!

Извратена мисионерска

Как се прави:

Жената (или този, който ще се връзва с белезниците) лежи по гръб, а ръцете са над главата, вързани.

Защо си струва да я опиташ:

Всеки, който харесва мисионерската поза, харесва и тази с белезниците, заради пълния контакт и това, че партньорите са лице в лице. Вързаният с белезници е с вдигнати над главата ръце, което излага гърдите му на показ и го кара да се чувства безпомощен. Доминиращият изпитва чувство на превъзходство, контролирайки цялата ситуация и буквално притежавайки вързания.

Поза за орален секс (за нея)

Как се прави:

За тази поза единият е по гръб с вързани над главата ръце, а другият, обикновено жената, е "седнала" върху лицето му. Това е поза за орален секс и просто трябва да внимаваш да не седнеш с цялата си тежест върху него.

Защо си трува да я опиташ:

Източник: bradva.bg