Как реагирате, когато чуете фразата „правихме любов цяла нощ“? Какво предизвиква тя у вас – завист или недоверие?

Много хора са скептично настроени и смятат, че подобни креватни постижения са физически невъзможни. Но всъщност не е така. Изпробвайте нашите съвети и много скоро може и вие да се похвалите с незабравима страстна нощ.

Нека първо уточним какви са трудностите в това начинание. Продължителният непрекъснат секс е характерен за две категории хора – много млади или пък двойки, които са се събрали наскоро. И едните, и другите си мислят, че трябва да се насладят на сто процента на партньора си тук и сега. По-късно страстта им се уталожва, те осъзнават, че няма нужда да прекаляват, че партньорът им винаги ще е до тях.

Колкото по-продължителна е връзката, толкова по-кратки са сексуалните актове. Ако обаче партньорите бъдат изправени пред екстремни емоционални условия (например единият да замине на командировка за няколко месеца), страстта им ще е безгранична и никой от двамата няма да си помисли, че „утре трябва да става рано“ или че сексът е уморителен.

Четете още: 14 идеи за секс на Свети Валентин

Изберете подходящия момент

Едва ли ще успеете да си направите секс-маратон през работните дни от седмицата – мислите ви ще са заети с притеснения за служебното ви представяне на другия ден, а и ще искате да се наспите. И в това няма нищо лошо – за да се чувства добре човек, трябва да спи поне 6 часа в денонощието. Най-подходящото време за продължителни секс-игри са отпуските. Можете да си планирате романтична нощ и петък срещу събота или събота срещу неделя. Най-важното е сутринта да не се налага да ставате рано.

Изключете телефоните си – който и да ви търси, може да почака 12 часа. Погрижете се да не ви навестят неочаквани гости или роднини, а ако някой звънне на домофона – правете се, че ви няма. Нека си мислят, че сте на кино или на клуб.

Подгответе терена

Не е нужно да размествате мебелите и да правите радикални промени вкъщи, но все пак можете да поработите малко над интериора. Пуснете пердетата, запалете свещи, приберете на скришно място плюшените играчки (в тях няма нищо секси). Нека за известно време стаята изглежда така, сякаш е предвидена само и единствено за секс.

Сведете до минимум всякакви фактори, предизвикващи дискомфорт – ако е задушно, пуснете вентилатор, ако е студено, затоплете добре помещението, ако съседите вдигат шум – пуснете музика. Впрочем не е задължително музиката да е бавна и отпускаща – ако си падате по по-твърда музика и по-твърд секс, пуснете си смело любимата група.

Четете още: Книга помага да се разкрият изневерите


Вода

Много е важно по време на любовните игри да имате вода под ръка. При секс тялото губи много течности, британските учени са изчислили, че за половинчасов акт организмът губи толкова вода, колкото при три километра тичане. Така че поддържайте водния баланс – жаждата и умората могат да ви изиграят лоша шега. Пийте вода преди, по време на и след секса. Така ще поддържате тонуса си и ще сте в състояние за втори акт.