Автор
Woman.bg

Секс позите, които всяка жена трябва да опита

Сигурно много пъти, говорейки си по женски с приятелки, сте стигали до заключението, че интимният ви живот е някак скучен и монотонен.

Причината за това е, че след като прекараме известно време с половинката си, ние започваме да залагаме повече на навиците и удобствата, отколкото на тръпката от секса. И само няколко месеца, след като сме започнали отношенията си с даден партньор, половият акт започва да прилича по-скоро на добре заучена хореография, отколкото на страстно преживяване. Тази сутрин с момичетата в редакцията се заговорихме как всяка от нас би разнообразила интимния си живот и кои пози внасят нова тръпка в спалнята. Вижте на какви иновативни подходи можете да заложите при добре познатите ви пози.

1. Добрата стара мисионерска, но с възглавница

Можете да разнообразите обичайния секс, като легнете върху възглавница. Сложете я под седалището си така, че то да е по-нависоко от гърба ви. По този начин ще промените ъгъла и ще си осигурите нови усещания.



2. Ездачката

Залагайте на бързите кръгови движения и дайте воля на въображението си. Мъжете обичат жените, които проявяват инициатива в леглото. И по този начин можете да го провокирате да направи нещо ново и вълнуващо.

3. Кучешката поза

Вместо да застанете на колене, просто легнете по корем и повдигнете седалището си. Опитайте вие да извършвате движенията, това ще е още по-възбуждащо за партньора ви. Освен това го накарайте да ви прегърне или да обхване бедрата ви с ръце. Бавните движения в тази поза могат да ви поднесат нови незабравими усещания.

4. На една страна

Или позата, известна още като "лъжичка". Една от най-романтичните и в същото време предизвикващи страстни усещания пози. Ключът към разнообразието е да не оставяте движенията единствено в ръцете на мъжа. Бъдете активни и опитайте да правите всичко бавно, но страстно.



5.Секс в изправено положение

Прекрасен начин да внесете физическо напрежение и съответно по-силни усещания в секса. В името на запазването на баланса вие имате още по-добър контакт помежду си, когато сте лице в лице с партньора и сте го обгърнали с ръцете и краката си. За тази поза ви препоръчваме да използвате повече лубрикант, за да избегнете охлузвания.