Да го кажа така: жените обожаваме да правим секс и почти толкова обичаме да говорим за него. Мъжете се крият зад театралните си его-маски, а ние предпочитаме подробностите. Една от компанията си има ново гадже? След като ни разкаже как са се запознали, кой кого е погледнал и... Окей, опитах се да ви убедя, че с приятелките ми сме кифли. Не сме. Говорим си за секс по такъв начин, че Саманта от "Сексът и градът" би се изчервила. Дали си обясняваме за размери? Ама разбира се! И за умения, техники, пози, предпочитания, експерименти. Вече ви разказвах за шибалките и масовата мания покрай онази боза за сивите нюанси.

Ако го кажете на мъж, няма да ви разбере, но разказването за снощния секс с нов партньор си е почти като преживяването отново на прекрасната случка. Всяка жена иска уж да поиска съвет, а всъщност - да се похвали. Колко пъти, къде, обстоятелства, техники. И за да бъде абсолютно ясно: едната от моите приятелки разправя как наскоро правила секс с някакъв тъмнокож непознат и било страшно. Страшно смешно. Имала си тя велики очаквания - нали, там, митовете за размер. Обаче - ха, разочарование. И на нея ѝ станало смешно. Целува я той, съблича я, а тя се старае да не се разхили. Обаче се съсредоточила, правили секс, нищо особено. Заспали, т.е. той заспал, а тя се направила на заспала и обмисляла кога да си тръгне. След малко се събудил и отново секс. На сутринта - пак. И ѝ направил палачинки. Тук дружно ахнахме! Не я разпитвахме какви са били палачинките, обаче всичко останало ни разказа с подробности. Господинът явно бил наясно с неособено големия си размер и компенсирал с умения, познания и старание.

(Тук бях описала много подробно физиологично-анатомични особености на въпросния господин, но колежките бяха категорични, че са се изчервили многократно, докато са чели този параграф, а едната спомена, че е чела "50 нюанса сиво", а моята история била далеч по-близо до порното, отколкото до иронията. Така че се наложи да изтрия текста, съжалявам.)

Истината е, че споделянето на опит в детайли в една женска компания уж е заради самите нас, а всъщност се случва заради настоящите ни и бъдещи сексуални партньори. Хераклит казва, че човек не може два пъти да влезе в една и съща река - реката се променя, човекът също. Аз го виждам така: мъж не може два пъти да прави секс с една и съща жена - той се променя, както и тя. А позитивната промяна се случва именно чрез тези прекрасни женски разговори. Така че, дами, кажете директно на мъжете си: ако не бяха приказките с моите приятелки, нямаше да съм толкова добра в леглото, така че трябва да си им благодарен!

автор: Ана Островска