След поредното изпитание на съдбата, когато разбира, че любимият й Уил очаква дете от друга жена, Каси Рошибо решава да се включи в дейността на тайнствения дамски клуб С.Е.К.Р.Е.Т. и да помага на жените да се освобождават от задръжките си, да възвръщат своята самоувереност, да реализират най-смелите си сексуални фантазии, да опознаят себе си и така да променят изцяло живота си.

Случайността я среща с трийсет и една годишната Дофин, собственичка на малко магазинче в Ню Орлиънс, влюбена в рок звездата Марк, когото обаче никога не би се осмелила да заговори. Предателството на дългогодишния й приятел е смазало самочувствието й, превърнало я е в затворена, закопчана до уши жена, загубила представа за своята привлекателност. За да възроди сексуалния си плам и да събуди задрямалото си сърце, Дофин трябва да се освободи от миналите си рани. В продължение на една година, стъпка по стъпка, Каси е изминала пътя към собственото си Аз и ще помогне на Дофин. Но дали с наученото ще успее да задържи мъжа на сърцето си?

„Споделената тайна“ е очакваното продължение на еротичната сензация С.Е.К.Р.Е.Т. Това е роман за разкрепостения дух и за щастието от секса. И преди всичко – за смелостта да бъдеш себе си.

За автора:

Поредицата S.E.C.R.E.T. - еротичната трилогия - е публикувана в повече от 30 страни и е бестселър в много от тях. Те са написани от Л. Мари Аделин, псевдоним на Лиса Габриел. Тя също така пише и продуцира за някой телевизии и радия. Статите и са публикувани в New York Times Magazine, списанието New York, Уошингтън Поуст, Glamour, Elle и Chatelaine. Тя е била най-четения автор в рубриката "Dear Diary" за Vice Magazine.

Книга: С . Е . К . Р . Е . Т - Споделената тайна
Автор: Л. Мари Аделин
Издателство: Бард

Книгата може да закупите тук: http://shopping.bg/s-e-k-r-e-t-spodelenata-taina-mari-adelin