Автор
Десислава Недева

Седмична астропрогноза: Летни бури, летни страсти

Очаква ни една страстна, емоционална, но и напрегната седмица. Градусите се вдигат, а с тях и възможностите за избухването на семейни и професионални скандали. Тези инциденти ще бъдат провокирани, разбира се, от чувство на вътрешен дисбаланс и нужда да доказваме пред себе си, че всъщност всичко е наред, когато то не е. Погледнете навътре в себе си, обикновено проблемът се корени именно там, а не в поведението на околните.

Овен – Тази седмица ще кипите от енергия. Каквото сте отлагали до този момент, сега ще го свършите за отрицателно време. Независимо дали става въпрос за служебни или семейни дела, вие сте супергерои и можете всичко.

Телец – Ще се чувствате уравновесени и спокойни, в мир не само със себе си, но и със заобикалящия ви свят. Една любовна магия ви е обгърнала като с було и виждате света през розови очила.

Близнаци – Интуицията ви е изострена, Близнаци. Ако до този момент не сте свикнали да се осланяте на нея, то сега е времето да го направите. Ще бъдете меки, сговорчиви и от устните ви сякаш ще се леят пророчески предсказания. Обърнете специално внимание и на сънищата си.

Рак – Разпалват се страстите и емоциите ескалират до нечувани висоти. Това може да означава само две неща – или силна романтична седмица, носеща мигове на наслада, или пожар от сантименталности и бурни скандали.

Лъв – Погрижете се за здравето си, Лъвове. Знаем, че в момента нямате много време за това, тъй като жънете успех след успех и не искате точно сега да спирате, но се опитайте да вмъкнете в графика си преглед при личния лекар или поне си запишете час за масаж.

Дева – Бъдете особено предпазливи с чувствата на човека до себе си, защото само една дума може да го нарани дълбоко и да помрачи отношенията ви. Партньорствата са особено уязвими точно за вас през тази седмица, затова спазвайте добрия тон.

Четете още: Тези 4 зодии ще имат страстна любов през лятото

Везни – Както обикновено, при вас на преден план са любовните отношения. Усещате хармония и подкрепа от човека до вас и това се отразява по един безкрайно положителен и витален начин на всички аспекти от вашия живот.

Скорпион – Обстановката в семейството ви е като минно поле в момента. Една грешна стъпка и е избухнала бомба на секундата. Гледайте къде стъпвате и не приемайте думите на вашите близки като обида. Те със сигурност правят всичко за ваше добро.

Стрелец – Внимавайте с изказванията си, защото ще сте склонни да обещавате много, но после да се отречете от думите си. За да не се налага да се оправдавате, ви съветваме да мислите много преди да говорите и по-леко с обидите и квалификациите.

Козирог – Добър период за стабилизиране на професионални отношения с чужденци. Възможни са и служебни пътувания на дълги дестинации. Тъй като лятото е в разгара си, тези командировки могат да се превърнат и в чудесен повод за така необходимото ви кратко развлечение.

Водолей – Да, лято е и е безумно горещо. Но бъдете особено внимателни с алкохолните коктейли, с които уж невинно се разхлаждате, защото крият риск от заблуди и непремислени действия, за които после ще се наложи да плащате висока цена.

Риби – Ще успеете да използвате негативната енергия от седмицата във ваша полза. Ще бъдете особено дейни и конструктивни, като ще получите небесна подкрепа във всички свои дела – лични и професионални.