Автор
Woman.bg

Седем съвета за модерен външен вид през зимата

Шапки федора, тъмно червило и блестящ лак са сред основните зимни тенденции тази година.

С наближаването на по-студените месеци експерти от сайта за козметика Hairtrade.com решиха да споделят своите седем любими модни и бюти тенденции тази зима:

1. Шапки федора


Всеки обича да носи шапка през зимата, а моделът, който гарантира, че ще ви е топло и ще изглеждате модерно едновременно с това, е шапката федора. Предпочитана от звезди като Роузи Хънтингтън-Уайтли и Джесика Алба, шапката федора, съчетана с дълги къдрици изглежда страхотно.

Ако косата ви е къса, това в никакъв случай не означава, че трябва да забравите за този пленителен аксесоар. Звезди като Виктория Бекъм красноречиво доказаха, че въпросната зимна шапка стои ефектно и в комбинация с дължина на косата над рамото.

2. Тъмно червило

Тъмните устни са на почит и този есенно-зимен сезон. Освен че са изключително модерни, те пленяват и с факта, че лесно се съчетават с есенните цветове. Тъмночервено, тъмносиньо и сивокафяво червило в комбинация с жълтокафяви и бежови дрехи е идеално за празничния период.

3. Бляскави нокти

Ръцете може да са скрити под ръкавици в студените месеци, но това не означава, че не можем да издокараме ноктите си. Телесните цветове в комбинация с малко блясък са истински хит този сезон.

Направата на такъв маникюр е лесна и може да се изпълни в домашни условия. Използвайте първо основа, за да подготвите ноктите си, след това изберете телесния цвят, който предпочитате. Към него добавете два слоя лак с блясък, а за да е по-издържлив маникюра ви, използвайте LED или UV лампа, за да изсушите лака.

4. Къдрави кичури

Тази зима модерни са буйните къдрави кичури, показвани често от Ким Кардашиян и Блейк Лайвли. Те могат да бъдат постигнати с помощта на обикновена маша за къдрене и твърд спрей за коса.

5. Тъмни тонове

А ако говорим за цвета на косата, през зимата модерни са шоколадово кафявото, смолисто черното и платиненото. Червеното във всичките му нюанси също е на мода тази Коледа, така че ако желаете да промените външния си вид, заложете на някои от тези цветове. Не забравяйте да използвате шампоан за запазване на цвета след боядисване, за да не избледнее, избрания от вас нюанс.

6. Опушени очи

Заедно със сезона на празниците идват и коледните и новогодишните партита, така че няма по-добър външен вид от драматични опушени очи за специален повод. А за още по изразителен и чувствен поглед, в комбинация с опушения макиаж може да прибавите и малко блясък със златист нюанс, нанесен върху клепачите или в долната част на миглите.

7. Ленти за коса


Ако искате нещо различно от шапка тази зима, кокетните ленти за коса от изкуствена кожа са на мода и гарантират, че няма да останете незабелязани.

Източник: БГНЕС