За да не се превърнат сексуалните отношения в рутина и скука, жената трябва да вземе инициативата в свои ръце.

Ето и няколко съвета:

Важно е да може да възбужда партньора си в моменти, когато той се уморява или не желае да се занимава с нещо друго.

Особено внимание трябва да се отдели в търсенето на ерогенните зони на мъжа. Благодарение на стимулирането им и ласките либидото на мъжа се вдига.

Външният вид също може да възбуди мъжа. Достатъчно е да сложите по секси дрехи, които да подчертават фигурата ви, а също обувки на ток (да не е електрически все пак?!...).

Четете още: Твоят типаж в любовта

Дори в минутите за почивка по време на работа може да настроите партньора си на секс вълна. Изпратете му еротичен есемес или имейл с обещанието за приятна вечер.

Чрез храната може не само да покорите сърцето на мъжа, но и да породите у него сексуално желание.

Атмосферата вкъщи също влияе върху сексуалната възбуда. Приятната музика, свещите ще помогнат вечерта да стане незабравима.

Голямо количество афродизиаци има в ароматичните масла. Ако партньорът не страда от алергия, може да използвате някои аромати за отпускане и възбуждане.

Накрая специализираните издания съветват прекрасната половина на света да експериментира и да се облече с дрехи, които до момента не си е слагала. Това може да бъде и рокля с дълбоко деколте, и костюм с впит панталон, и костюм тип медицинска сестра.

Четете още: "50 нюанса сиво" вдъхнови колекция бельо