Автор
Woman.bg

Седем невероятни плажни дестинации за пролетната ваканция

Ако искате да избягате от зимата, всяка една от следващите седем дестинации ще ви свърши работа. Ето седем невероятни и изненадващо достъпни плажни дестинации, особено подходящи за пролетната ваканция:

1. Корфу, Гърция

Не е тайна, че икономиката на Гърция не е в най-добрата си форма, а неизвестните около новото управление на страната са в състояние да я поставят в края на всеки туристически списък.

Но ако търсите красив остров, ваканцията на който няма да изцеди всичките ви спестявания, то можете да се отправите към Корфу.

Докато повечето туристи се насочват към по-популярните и значително по-скъпи Циклади (като Миконос и Санторини), Корфу е подходящ за хората с по-ограничен бюджет.

До острова често малки регионални самолетни компании изпълняват сравнително евтини полети, а хотели и ресторанти също могат да бъдат намерени на достъпни цени.

Така че за сравнително малко пари можете да получите добър all inclusive пакет в хотели с просторни стаи и много басейни.

2. Мъртъл Бийч, САЩ

Със запазено постоянно място в класацията на най-добрите семейни американски плажни дестинации, Мъртъл Бийч предлага на своите посетители интересен нощен живот, повече от 100 голф игрища и доста дълга пясъчна брегова линия - всичко на достъпни цени.

Хотелите разполагат с огромни басейни и често имат актракционен воден парк, а в района се предлагат и много самостоятелни апартаменти за наемане, които включват кухни и всекидневни.

3. Пуерто Рико

В Пуерто Рико огромните молове, голф игрищата и казината са в комбинация с тропическите гори и красивите плажове с бял пясък. Испански укрепления от 15 век пък са надвиснали над очарователни градове с цветни колониални сгради.

Цените са подобни на тези в САЩ, а предложенията на хотелите са разнообразни - от луксозни курорти до спонсорирани от правителството мотели.

Вижте останалите ето ТУК!