Автор
Woman.bg

Сара Джесика Паркър няма да става редактор на Vogue

Актрисата Сара Джесика Паркър отрече слуховете, че ще замести Ана Уинтур като главен редактор на "Vogue", след като тя си тръгне.

Актрисата, която допринесе много за модната библия след ролята си на Кари Брадшоу в "Сексът и градът", няма да измести емблематичната редакторка от поста й. Това беше потвърдено от представител на 48-годишната актриса. Говорител на изданието също заяви, че темата никога не е била обсъждана.

Четете още: Адриана Лима – бохемската красавица на Дона Карън

Двете са толкова близки, че често присъстват заедно на модни събития, а Ана е поставяла носителката на "Еми" на корицата си неведнъж.

Близък до Джесика Паркър източник разкри, че тя е толкова заета в кариерата и вкъщи с трите си деца, че никога не се е замисляла за възможността. Според запознати Ана дори се притеснява, че колегите й смятат, че тя е намерила наследник в лицето на Сара.

"Беше изненадващо за нея да научи слуховете, но в същото време Уинтур не отрича, че модният символ от "Сексът и градът" има всичко необходимо, за да поеме поста един ден. В края на краищата тя вече игра писателка и носи обувки Маноло Бланик", пошегува се близък до двете.

Четете още: В цветния и шикозен свят на Сара Джесика Паркър