Автор
Woman.bg

Сани Алекса пребита след обвинения, че българите са цигани

Сани Алекса, която стана известна с участието си в първия сезон на музикалното предаване X-factor, разкри пред "Господари на ефира" подробности от ужаса, който е преживяла.

Както вече ви съобщихме, тя бе жестоко пребита от приятеля си швед. В момента Сани се намира в Гьотеборг в къщата на баща си.

Ето какво сподели тя:

"Имахме спор, той има проблем, когато се напие. Аз съм длъжна да защитавам и българите защото той казваше, че българите сме цигани и всякакви други неща, които са грозни и не искам да ги казвам. Дълго се карахме, разговаряйки за този швед, който удари нашата българка, камериерката в Слънчев бряг. Той не вярваше, че медиите в България казват истината. Според мен няма абсолютно никакво оправдание за това, което той ми причини и за това, което много мъже причиняват на приятелките и жените си. Мен ме е изключително срам в момента да бъда пред камера, но събрах сили, за да говоря за това нещо, защото има много други жени, които се чувстват по абсолютно същия начин и аз знам, че тях ги е срам да говорят затова нещо, защото аз също го криех."

Оказва се, че побоят над Сани не е изолиран случай и не се случва за първи път. "Аз съм виновна в случая, че съм седяла с него и съм му простила, защото аз смятам, че прошката е нещо много християнско, аз съм вярващ човек" -допълни тя. Певицата сподели и важно послание до всички жени: "ако ти се случи веднъж, ще ти се случи и друг път. Не прощавайте, защото няма смисъл." Сани посъветва всички потърпевши от домашно насилие да отидат в полицията и да подадат жалба, както и да споделят за проблема на роднините си.

На хората, които обвиниха певицата, че това е грим и тя всъщност не е претърпяла побой, Сани каза, че е регистрирана в болницата с множество хематоми по лицето, посинени крака, лице и глава. Случаят вече е регистриран от полицията.

Сани е приключила отношенията си със своя приятел Сами и допълни: "Всичко ще мине, това не е проблем, повече е емоционалният стрес."