Забързаното ни ежеднeвие и непрекъснатият стрес, на който сме подложени, ни кара да мечтаем за пълноценна заслужена и спокойна почивка.

Ако търсите място, на което да се отдадете на 100 процентов отдих, днес имаме едно страхотно предложение за вас. Все още не е късно да планирате зимната си почивка и да се възползвате от невероятните възможности, които ви дава курортът Банско.

Тук можете да покаратe ски или сноуборд, както и да научите най-малките да оценят по достойнство планината и нейните незаменими предимства – чист въздух, заснежени върхове и красиви планински склонове.

Късметлийският петзвезден хотел „Лъки Банско“ е специално проектиран за изискванията на най-взискателните родители.

Хотелът разполага с 67 студиа, 47 апартамента, президентски апартамент, ресторант с капацитет 130 места, предлагащ разнообразна и вкусна европейска кухня и секция с национални ястия, рум сервиз, конферентна зала (130 места), открит и закрит паркинг. През активния зимен сезон скиорите могат да ползват безплатния ски гардероб с подгреватели.

Не пропускайте удоволствието от коктейл, партия билярд или грижа за себе си в лоби бара на хотела, бар билярда, закрития басейн, SPA и фитнес центъра. В новооткрития Пура бар ще можете да се насладите на аромата на любимите си пури в спокойна и релаксираща среда.

Грижата и вниманието, което получават гостите от целия екип на хотела и което се среща изключително рядко, ги кара да се чувстват обгрижвани, специални и ги връща обратно.

За любителите на ски забавленията от хотела са организирали шатъли до началната станция на лифта в Банско, които пътуват на всеки 30 минути в интервала от 7 до 12 часа. На връщане можете да се възползвате от тях от 13 до 17 часа.

Вечер пък можете да използвате трансфера до центъра на града, който ще ви даде възможност да се забавлявате до насита без да броите чашките си.

Апартхотел „Лъки Банско“ е изграден изцяло в съответствие с изискванията за безопасност при посещение на деца: нечупливи стъкла, мокетни подови настилки, мебели без остри ръбове, температура на водата в басейна винаги 33 градуса.

Настаняване

Апартхотелът предлага няколко вида настаняване, според потребностите и възможностите на своите гости. Можете да изберете между Студио (2 възрастни + 1 дете), Лукс апартамент с една спалня (2-ма възрастни + 1 дете), Делукс апартамент с една спалня (за 2-ма възрастни + 2 деца), Екзекютив апартамент с 1 спалня (2-ма възрастни + 2 деца).

Хотел "Лъки Банско" предлага безплатно настаняване на едно дете до 12 год. в Студио и Апартамент Лукс и две деца до 12 год. в апартамент Делукс и Екзекютив /при двама пълноплащащи родители/

Плюсът за всяка майка е наличието в стаите на напълно оборудван кухненски бокс с кафе машина Lavazza, керамичен котлон, тостер, кана за гореща вода, хладилник, микровълнова фурна, прибори и съдове.

Стаите са шумоизолирани, така че можете да се отдадете на пълен релакс без да бъдете смущавани. Друго изключително важно предимство на хотела е, че стаите се чистят два пъти дневно от усмихнати и приветливи камериерки.

В стаите ще откриете още специални халати за малките гости, както и козметика и играчка комплимент за децата. Сис сугирност ще ви изненадаме и с още нещо, зареждането на баните. В тях ще намерите френска козметика L`occitane, както и пакет с пиличка, тампони за грим, четка за зъби, самобръсначка и още изненади, които ще запазим в тайна.

За най-малките

Всички знаем колко трудно се организира пътешествие с бебче или детенце под три години. Обикновено в автомобила не остава достатъчно място за пътниците, които са принудени да пътуват доста неудобно. Именно затова от апартхотел „Лъки Банско“ са помислили и за удобството на родителите с мънички деца. В хотела, с предварителна заявка, можете да използвате безплатно детска количка, проходилка, поставка за смяна на памперси, детско гърне, бебешко шише, детска седалка за тоалетна чиния и степенка за баня.

Детски кът „Лъки“

Детският кът в апартхотел „Лъки Банско“ ще ви изненада приятно с работното си време и с това, че е безплатен. Професионални детегледачки и аниматори се грижат за малките гости в диапазона от 8 до 22 часа. В детския клуб вашите деца могат да се забавляват с интересни игри, да гледат филмчета, да се смеят заедно с клоун или пък да бъдат изрисувани с метода „face painting”.

Всяка вечер детският клуб предлага и различни партита: балонено, индианско, детска дискотека. Клуб „Лъки“ се намира в непосредствена близост до уютния ресторант в хотела Le Bistro, така че родителите да могат да вечерят спокойно докато децата им се забавляват.

Деца под три годинки могат да останат в детския кът само с придружител. При предварителна заявка може да бъде осигурена и детегледачка, която да се погрижи специално за вашия мъник.

Клуб „Лъки“ има и телефонна линия, чрез която можете да „наглеждате“ непрекъснато своето дете.

За по-големите

По-големите деца могат да се забавляват в компютърната зала, с електронните игри или в билярд клуба на „Лъки Банско“, той е оборудван със специална мини билярдна маса, която се ползва безплатно от най-малките.

Сигурни сме, че те ще оценят и забавленията в басейна на хотела.

Релакс за мама и татко

В диапазона от 9 до 21 часа родителите могат да се възползват от страхотния СПА център на хотел "Лъки Банско". Той залага на утвърдените традиции в областта, като същевременно се стреми да изненадва и с нови предложения. От персонала споделиха с нас, че голяма част от редовните посетители на хотела често се връщат именно заради професионалистите, които работят в него.

В СПА центъра можете да се възползвате от услуги като: класически масаж, римски масаж с мед и мляко, арома масаж и много други.

За любителите на ските се предлага специален Афтър Ски Стречинг, който представлява техника за бързо възстановяване след ски.

Басейнът на хотела е най-топлият в Банско, цели 33 градуса. Той е снабден с вградено джакузи и хидроджет. В СПА центъра можете да се насладите още на зона за релакс с подгреваеми шезлонги, 2 сауни, генератор на лед, приключенски душове, 2 парни бани, фитнес. Всички тези удоволствия са включени в цената на нощувката.

Похапване

Апартхотел "Лъки Банско" може да се похвали и със страхотен ресторант. "Ле Бистро" е разположен на приземния етаж на хотела. Той е сгушил в себе си уютна и задушевна атмосфера, обгърната от романтиката на модерна камина.

Кухнята в ресторанта е италианска, френска и българска. Някои от ястията се приготвят със специално подбрани био продукти. "Лъки Банско" предлага и 24 часов рум сървиз, така че можете да се насладите на предложенията на "Ле Бистро" по всяко време.

От персонала на ресторанта ни препоръчаха да опитаме тяхното био пиле с моцарела и сушени домати и трябва да ви признаем, че си облизахме пръстите.

"Ле Бистро" разполага и с добре подбрана винена листа с отлична селекция от вина, някои от които са наградени с международни отличия.

Решихме да ви изненадаме с една лесна и вкусна рецепта от менюто на ресторанта, която можете да си приготвите сами вкъщи.

Как да си направите Лъки свински медальони с моцарела и полента можете да разберете тук

За края сме запазили и най-хубавата новина: Всички тези удоволствия са на съвсем приемливи цени.

Програмата "Семейна ски ваканция" дава отстъпки от 15% при 3 нощувки до 30% при 7 нощувки.

Повече за ценовите условия можете да разберете тук