Разположението на планетите по време на раждането на всеки човек влияе пряко върху по-нататъшната му съдба и върху изграждането на характера му. В зависимост от това коя зодия сте, се очертава и възможността за добър брак или сериозна връзка с човек от подходящ за вас зодиакален знак.

Колкото и да са скептични някои хора по отношение на зодиите, дори те установяват, че към някои непознати изпитват силно привличане, а техни близки ги ядосват всеки ден. Това се дължи в голяма степен на поносимостта между зодиите.

Взаимното привличане между отделните зодиакални знаци не е гаранция за безупречен брак, но въпреки това ще ви помогне да разберете коя зодия е подходяща за вас.

Лъвовете например като магнит са привлечени от Рибите, но щастливата им връзка е възможна, само ако Рибите постоянно се съгласяват с всяка прищявка на Лъва.

Раците често се влюбват в Стрелци, но връзката между тях е трудна, тъй като Ракът е домошар, а Стрелецът – вечен пътник.

Перфектна е връзката между Овен и Лъв, тъй като Лъвът генерира идеи, а Овенът ги превръща в реалност. Тази двойка никога не усеща скука. Единственото, което може да сложи край на връзката, са постоянните изблици на ревност и от двете страни.

Успешен е и съюзът между двама Водолеи. Особената им чувствителност трудно би понесла друг знак, а и в такава връзка не се стига до битови спорове, свързани с домакинството или с отглеждането на децата.

Жените Близнаци се разбират перфектно с мъже Близнаци. Твърде сложният характер на тази зодия озадачава останалите хора, а един Близнак винаги разбира друг Близнак.

Скорпионът също добре се разбира с Близнаци. Това може би е единственият знак от зодиака, който може да разбере тази странна и променлива зодия. Но партньорите в този случай са свързани предимно от физическата страна на любовта и съвместното им съжителство е малко сложно.

Щастлива двойка са Телец и Водолей. В тази връзка Телецът обикновено се грижи за изхранването на семейството, а Водолеят полага грижи за красотата и уюта в дома.

Рибите се разбират добре с Козирог, особено ако са обединени от обща цел. Щастлив е бракът между Риби и Скорпион – разликата в темперамента прави съвместния им живот интересен и предизвикателен.

Везните се разбират добре с Лъва, тъй като знаят как да го накарат да се чувства специален.

Стрелците, въпреки жаждата си за свобода, са щастливи с Овни, но хармонията във връзката често е прекъсвана от сблъсъци между упоритите им характери.

Девата и Лъвът са прекрасна двойка, която има шанс да се наслади на дълъг и щастлив съвместен живот. Ако преминат през първоначалните сблъсъци без драми, ще могат да предусещат желанието на другия винаги.

Телецът и Ракът създават чудесно семейство, тъй като и двамата смятат, че децата са залог на стабилния брак. Ракът може да бъде наречен идеален брачен партньор, тъй като с него почти всички зодии намират щастието – освен Лъва, Стрелеца и Овена.

Козирогът и Овенът могат да създадат добро семейство, тъй като и двамата винаги се стремят да постигнат високи цели. Козирогът е подходящ за Дева и Близнаци, но най-добре се разбира с представител на собствената си зодия.



Източник: Sanovnik.bg