Източник: Man.bg

Пролетта винаги носи положителен заряд за всички.

Природата примамва човека в своите зелени територии, денят става по светъл и допаминовите нива се изстрелват до върха, напук на всички изследователски прогнози. Проучване на английските учени показва, че шансовете за еднократни срещи с полова активност, са най-високи именно през този сезон.

Благодарение на тази информация, мнозина ще посещават по-редовно фитнеса и ще се постараят да спечелят максимален брой точки сред конкуренцията. И след като ухажването може да се превърне в точна наука, решихме да споделим всичко, с което една жена може да изпъкне сред останалите. Допитахме се до мъжкото стадо за информация и представяме най-точния резултат. Дами, споделяме информацията от извора, за да бъдем още по-лесни и достъпни за вас (сякаш някога сме били трудни). Ето какво най-често привлича вниманието ни:


1. Червенето червило

Някои може да не го харесват, а други открито да го мразят, но то върши работа. Червеният цвят винаги е бил сексуален, агресивен и див. В САЩ ще платите повече, избирайки червен автомобил. Всичко червено е способно да задържи мъжкото внимание, а и трябва да признаем, че женските устни често са се превръщали в сексуална фантазия и дори не говорим само за целувките. Те също намериха място в маркетинговата зона и ни привличат от сътворението на света. Жени като Джоли и мадам Белучи, отдавна ни манипулират с устните си, както правят и всички останали жени, а червеното просто ни насочва към тази толкова сексуална част от женското тяло.

2. Пролетният стилен гардероб

Честно казано, никога не сме разбирали женския гардероб, предпочитаните марки и причината за високите цени на дрехи с визията на работната униформа на Daft Punk. Навлизането в тази територия може да е по-опасно, отколкото си мислите и сме длъжни да издадем тайната - плащайте и не питайте. Всяка пролет благодарим на вселената, че сме родени именно тук, където родната жена успява да изпъкне със своите диви сексуални и амазонски черти в градската джунгла. Господа, имахме достатъчно време, за да видим жените на съседите и смеем да твърдим, че всички мъже могат да бъдат доста смели, избирайки партньорки с визията на Джаба хътянина. Родната жена има всички качества за причиняването на аритмия, високо кръвно налягане и събуждането на повече сексуални фантазии, отколкото може да има млад продуцент в Brazzers. Ситуацията става още по-сериозна с пролетния гардероб. Интелигентната жена все по-често се насочва към дрехите, които подчертават силните й страни, но оставят фантазията ни да работи на високи обороти - предполагаме, че чакането в мола си е заслужавало. За пореден път се убеждаваме, че има дами, които ще препускат цял ден във фантазията ни, само защото сме успели да ги погледнем веднъж в метрото или трамвая. Казваме ви, градската амазонка отдавна е подчинила мъжкото сърце с категорична победа и ние дори не се опитваме да се борим за свобода. За всичко това ще обвиняваме ефирните пролетни рокли, цветовото съчетание, очертаващите дрехи и всички останали дамски атрибути, които показват точното количество кожа, с което да ни държат в ръчичките си до края на света.

Повече по темата четете тук