Автор
Woman.bg

С Folli Follie сме слънчеви, независимо от времето навън

Само след няколко дни преместваме часовниците с един час назад, навън е хладно и мрачно и сякаш всички мечтаем отново за лято, слънце и топлина. Е, ние от woman.bg намерихме идеалното решение за справяне с проблема – потърсихме най-слънчевата страна на женската красота и я открихме в Folli Follie.

Стилни, изящни, с любов към красивото и към всеки детайл, бижутата, аксесоарите и страхотните чанти на бранда се оказаха способни да унищожат всяка наченка на лошото дамско настроение.

Този сезон Folli Follie постави на пиедестал феновете на модата, за да ги направи още по-привлекателни и стилни с новата глобална A/W 2016 кампания “I am Folli Follie” – като една покана за уникално модно приключение към всички дами, които искат да се докоснат до най-възвишения стил. Новите колекции бижута, часовници и аксесоари предлагат невероятно изживяване, и същевременно са най-добрият избор за всички, които искат да засияят в безупречен стил. За целта просто трябва да се разходите до един от трите бутика на бранда в Paradise Center, Serdika Center или Sofia Ring Mall и да се потопите в страхотния моден свят на Folli Follie.

Дженифър Це – не просто рекламно лице

Новите рекламни лица на марката са повече от изненадващи, но наистина страхотни - това са нашумялата хонгконгска актриса и модел Дженифър Це, заедно с не по-малко известните модели Миа Канг и Огъст Джанг. Те олицетворяват изключително високите стандарти на бранда и въплъщават невероятна елегантност.

Слънцето вътре в мен

Женствени, но и дръзки, модерни, но и поклонници на класическата елегантност, всички бляскави визии в новата глобална кампания “I am Folli Follie” излъчват свежест и естествена красота.

Факторът mix&match пък играе важна роля във всяка стилна комбинация и налага правилата за елегантен външен вид през есенния сезон.