Победителката от първото издания на Music Idol в България бе критикувана от всички за участието си в "Гласът на България".

Противниците на нейната изява не са съгласни с появата й в предаване, което би трябвало да дава старт на кариерата на млади изпълнители. Припомняме ви, че невена спечели музикалното риалити през 2007 г. и има романтична връзка с барабаниста на "Ку-ку бенд" Венелин Венков, който взе участие и в "Гласът на България.

Вчера, по време на финала на шоуто, Невена се отказа от участието си в него в последния момент. Нейната колежка Рут Колева веднага коментира хода й на своята страница във Фейсбук.

"Догодина да очакваме ли Невена Цонева в Х Фактор?" - написа тя. След като няколко от нейните приятели в социалната мрежа заявиха, че отказването на Цонева е благороден ход, Рут отново не се съгласи с тях: "Ми не е. Евтин ПР ход е. Щеше да е по-благородно преди финала, за да даде възможност на някой друг да стигне този етап. А сега излиза просто "благородния победител, дал път на по-слабите"..."

Какво е вашето мнение относно участието на Невена Цонева във формата?

Четете още: Кристина Иванова спечели ”Гласът на България”