Автор
Woman.bg

Рут Колева се чисти от токсините с магнезий

Множеството токсини, които имаме натрупани в тялото си, потискат чистотата, лекотата и енергичността му и тогава на помощ ни идва детоксикацията.

Много хора са против нея, но пък по-голямата част вече са открили лечебните й свойства, а певицата Рут Колева е именно една от тях, но е категорична: "Аз съм "ЗА" детоксикацията, но трябва да е обмислена и здравословна. Аз лично детоксикирам тялото си веднъж годишно с по-сериозна диета, базирана на набавянето на магнезий".

Ето и най-ефективната детокс диета, която Рут горещо препоръчва на читателите на сп. GoBIO:

Златният триъгълник на естествения хелатен (свързващ) ефект са хлорела, бентонит, АЛК (алфа-липоева киселина). За първи път тези три агента са събрани заедно от гения д-р Алън Грийнбърг, който ги използва широко, за да докаже тяхната безопасност и ефикасност. Изборът му да добави към формулата селен, магнезий, цинк и витамин С се превръща в сложен хелатен продукт, чиято формула за ефективното отстраняване на 16 токсични метала е изпробвана.

На база на опита, който имат специалистите, към програмата са добавени и следните продукти:

- Сок от алое вера

- Псилиум хуск (люспи от плод на живовляк)

- Ленено семе

- Сок от годжи

- Сок от нони

Тази програма е мощен и същевременно нежен и щадящ процес, който изчиства на дълбоко клетъчно ниво, но същевременно премахва и някои полезни бактерии. Затова е необходимо да се приемат и хранителни ензими и пробиотици.

Четете още: Отива ли й: Рут Колева с розова коса