Преслава отпразнува 31-вия си рожден ден с пищно парти в известния столичен клуб – “Син Сити”, който е и едно от любимите места на много родни звезди.

За да уважат своята приятелка и колежка, както и да покажат силната си привързаност, първите гости, които пристигнаха бяха Галена, с половинката си – Галин, малко след тях дойде и Тони Стораро.



Малко по-късно на партито се присъединиха и други близки и приятели на хитовата изпълнителка, сред които: Десислава, Мария и Софи Маринова.



Разбира се, феновете на изпълнителката на “Аматьорка” не пропуснаха да поздравят своята любимка като й поднесоха десетки прекрасни букети и подаръци.

Всички колеги на Преслава я поздравиха с музикално изпълнение на сцената, като по този начин зарадваха и гостите на клуба. Първи от колегите запя Тоно Стораро, който партнира на Преслава за дуетната им песен. След “човека глас”, микрофона пое Галена и отправи многобройни топли пожелания към най-добрата си приятелка. Десислава и Галена изпълниха дуетната си песен. Софи Маринова също не пропусна да поздрави колежката си.

Целият звезден отбор и положителното настроение покрай рождения ден на Преслава, взриви клуба и държа хората на крак до ранни зори.