Всяка дама знае колко е трудно да се открие идеалната чанта, която да е не само красива, но и функционална, съумяваща да побере целия женски арсенал.

Красивият ангел на Роузи Хънтингтън-Уайтли е успяла да се справи с тази не лека задача и е намерила перфектната чанта, която освен всичко друго изглежда еднакво добре както с по-елегантните визии на звездата, така и с по-ежедневните й. Е, как да не завидим благородно на русокосата хубавица.

"Откритието" на Роузи, което за нула време плени сърцето й и се превърна в задължителен елемент от стрийт стил стайлинга й, е кожена чанта в аленочервен цвят, дело на модна къща Kurt Geiger. Стилният аксесоар е от типа "Bowling bag" и се открояват с издължена, заоблена горна част, наподобяваща формата на топка за боулинг.

През последните седмици звездата не се разделя с чантата и защо й е да го прави, като тя изглежда превъзходно не само с изящен дълъг черен гащеризон, но и с кожена пола, раиран топ, военно зелен шлифер и секси черни боти на ток. Понякога пък въпросната аленочервена чанта се превръща в акцента, който вдъхва шик излъчване на обикновения, семпъл тоалет.

Четете още: Ангелите на Victoria's Secret без грим