Чудеса наистина се случват, щом заклетият ерген Росен Петров наистина ще се ожени.

Прехвърлилият 40-те тв водещ вече е определил датата на сватбата с младата си приятелка Карина. Церемонията ще се състои през юли, а празненството ще е на морето, пише в. „Всеки ден".

След дълги години в несериозни връзки, предимно с балерини, бившият сценарист на Слави Трифонов бе на път да стане лика-прилика с Дългия. Росен до такава степен се бе самовглъбил, че нито една негова приятелка не бе удостоена с честта да заживее сериозно с него, а пък идеята за истинско семейство и деца изобщо не се мяркаше на хоризонта.

По тази причина е цяло чудо как 23-годишната студентка от Шумен успя да влезе под кожата на водещия и да го накара да мисли за брак.

От няколко седмици Карина обикаля фризьорските салони и преглежда каталозите за булчински прически. След като в един от тях са я предупредили, че първо трябва да има рокля, по която да се определи фризурата, къдравата девойка успокоила стилистите, че тоалетът й вече е избран. Росен е по-дискретен по темата, но въпреки това и неговите приятели са в течение на организацията.

Единственото условие, което Петров поставил на булката, било церемонията да е през лятото, когато предаването му „Нека говорят" ще е в почивка. Тя пък само това чакала, тъй като мечтата й била именно лятна сватба.

Четете още: Какво каза Десислава в "Нека говорят"

Тв водещият и Карина имат сериозни отношения от близо година. Когато първите им публични снимки лъснаха, светските хроникьори бяха категорични, че макар и със сериозна разлика във възрастта, двамата влюбени си приличат страховито на външен вид.

„Нали знаете, хората с голямо его винаги избират партньор по свой образ и подобие", заявиха още тогава зевзеците.

Преди Нова година Росен сам избрал пръстен за своята любима. Оттогава насам тя не е на себе си от щастие. Единствената въпросителна около празненството засега е дали бъдещите младоженци да съберат близките си на родното Черноморие, или да почерпят в съседна Гърция.

„Самото бракосъчетание ще е в София, а след това важното е да има пясък и вода", разкриха запознати с плановете на двойката.