Автор
Woman.bg

Ромина Андонова с последно дефиле - само по корсет!

Оказа се, че последната модна изява на Ромина Андонова няма да бъде Мис Свят 2010 г.

След голямото си разочарование от организацията на престижния конкурс, една от най-красивите ни носителки на титлата Мис България реши окончателно да слезе от модния подиум и да поеме в друга посока.

За радост обаче, Ромина планира да прекрати всички ангажименти след последно участие в родината, за да запази добрия спомен от професията.

Вече в светските среди се потвърди слуха, че красавицата тези дни ще стане част от пищно мистично шоу с елементи на моден спектакъл. Ромина ще дефилира „Само по корсет” каквото е и мотото на проекта, в който участва. В него само по корсет ще се появят и всички родни хубавици, чиито имена все още се пазят в тайна.

Славата и трепетът на жените по вечния корсет неусетно се възродиха, а експертите са категорични, че това е новият хит за 2011 г.

Той се превърна в част от сценичното и ежедневно облекло на всички световни звезди, като Лейди Гага, Бионсе и Фърги са малка част от дамите, които можем да видим с корсет във всяка част не деня, дори без повод.

Сред марките които залагат на корсет откриваме най-големите имена на световната сцена – Victoria’s Secret, Versace, D&G.

Оказа се, че за първи път родната модна сцена е в крак със световната, което личи по последните колекции на топ дизайнерските ни къщи като Tony Lans, Romantica Fashion и редица други.

Галерията "Звездите обожават корсетите" можете да видите тук