Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Романтика и интимност за Раците, измами и предизвикателства за Водолеите


Овен- Полет на мисълта и творчески подем. На предна линия са вашият авторитет и предизвикателствата, които стоят пред вас. Старайте се да избягвате разногласията, предизвикани от други субекти.

Телец- Денят е обикновен, без всякакви плюсове и минуси. Възможно е да ви нападне неувереност в чувствата и известни съмнения, но без всякакво основание. Избягвайте всякакви натоварвания-физически и емоционални.

Близнаци- През днешният ден трудно ще ви свърта на едно място. Постарайте се да не сте прекалено разхвърляни в действията си. Незначително недоразумение в хода на деня не е достатъчен повод да изпадате в истерия.

Рак- Добър ден за моделиране на интимните отношения и добавка към романтичните отношения на физическа близост. Искреността в чувствата ви ще играе голяма роля. Не вземайте участие в хазартни игри.

Лъв- Не е изключено да се случи нещо, от което силно ще бъдете впечатлени. Постарайте се да обръщате по-малко внимание на думите и постъпките на околните иначе ще се прояви вашият огнен темперамент.

Дева- Склонни сте към припряност и необмислени действия. Не позволявайте в никакъв случай нетърпението да ви обхване и завладее. Денят не е подходящ за запознанства и установяване на нови отношения.

Везни- Очертава се един спокоен ден, подходящ само за рутинна работа. Постарайте се да изразходвате енергията си по същество, а не да я разпилявате напразно. Не особено добро време за обсъждане на личните ви отношения с партньора.

Скорпион- Възможно е да настъпи малка промяна в някои от плановете ви. Не си губете времето да генерирате мисловна енергия около неща, които може никога да не се случат. Постъпвате деструктивно спрямо себе си.

Стрелец-
Днес ще сте идеалното съчетание между оптимист и реалист. Откажете се от всяка активна дейност и посветете деня на духовност, четене и размишления. Позволете си да изживеете един спокоен ден.

Козирог- Днес вашето поведение е твърде непредсказуемо. Ще бъдете отдадени на собствените си преживявания и почти нищо друго няма да ви интересува. Добре е да релаксирате и да се откъснете от мислите си.

Водолей-
В днешният ден ще намерите много предизвикателства. Ще ви обладаят ярки емоции, а сърцето ви ще се почувства подмладено. Направете всичко възможно да запазите този младежки дух за по-дълго време.

Риби- Денят ще започне доста променливо, но постепенно ще се стабилизира. Ще трябва да проявите ангелско търпение. Запазете равновесието, както в отношенията си с колегите, така и с останалите.